Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Φωτογράφηση μαθητών 2011

Αγαπητοί γονείς  Άργος, 3 Ιουνίου 2011
Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που βιώνουμε, ανέθεσε εφέτος την καθιερωμένη ετήσια φωτογράφηση των μαθητών του Σχολείου μας στον φωτογράφο της πόλης μας Πάρη Βασιλάκο εξασφαλίζοντας ειδικές τιμές και διασφαλίζοντας την προαιρετική αγορά των φωτογραφιών εκ μέρους των γονέων.
Ειδικά για τους μαθητές της πρώτης (Α’) και της έκτης (ΣΤ’) τάξης οι φωτογραφίες περιλαμβάνονται σε ένα ατομικό καλαίσθητο λεύκωμα με τιμή δέκα (10) ευρώ για κάθε μαθητή.
Για τους μαθητές των υπολοίπων τάξεων, δηλαδή από τη Δευτέρα (Β’) έως και την Πέμπτη (Ε’), οι φωτογραφίες των μαθητών (μια ατομική και και ομαδική) περιλαμβάνονται σε μια ψηφιακώς επεξεργασμένη φωτογραφία μεγάλου μεγέθους με τιμή τρία (3) ευρώ για κάθε μαθητή.

Όσοι επιθυμείτε την απόκτηση των ανωτέρω φωτογραφιών που θα παραλάβετε μαζί με το παρόν ενημερωτικό σημείωμα παρακαλούμε να αποστείλλετε στο σχολείο το αντίστοιχο ποσό των 10 € ή 3 €, ανάλογα με την τάξη του κάθε μαθητή, μέχρι την 10-6-2011 το αργότερο διαφορετικά παρακαλούμε να επιστρέψετε στο Σχολείο τις φωτογραφίες, δηλαδή το λεύκωμα ή την ψηφιακή φωτογραφία ανάλογα με την τάξη του κάθε μαθητή, έως την ανωτέρω ημερομηνία.
Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ταμία του Συλλόγου κα Γεωργία Παπαγεωργοπούλου στο τηλέφωνο 6986 352 802.-

Σας γνωρίζουμε, τέλος, ότι σχετική πληροφόρηση ως προς το θέμα αυτό, όπως και για κάθε άλλο θέμα που αφορά τις δραστηριότητες μας, μπορείτε να αναζητείτε και μέσω internet, στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας πληκτρολογώντας:  http://syllogos-1dhm-argous.blogspot.com