Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Εκδήλωση αποφοίτων 6ης τάξης 2011

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


            Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους σας καλεί στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμή των παιδιών που αποφοιτούν φέτος από το σχολείο μας. Η εφετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 15-6-2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:30 μ.μ. σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο (αίθουσα «Ελεάνθη») του κέντρου "PANTAZIS ROYAL" στη Δαλαμανάρα Άργους.
           
Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων των γονέων είναι απαραίτητη, μιας και είναι η τελευταία φορά που τα παιδιά, οι γονείς και οι δάσκαλοί τους θα βρεθούν όλοι μαζί. Αυτονόητο είναι ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή και για άλλα πρόσωπα της οικογένειας κάθε μαθητή (παππούδες, γιαγιάδες κλπ.) που επιθυμούν να συμμετάσχουν.-

            Για τους μαθητές της Στ’ τάξης η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ για τους γονείς η τιμή συμμετοχής κατ' άτομο ανέρχεται στο ποσό των δεκαπέντε (15) ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες γεύμα και ποτά.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας το αργότερο έως την 9-6-2011 συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο έντυπο - δήλωση συμμετοχής.