Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσκληση σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ
                          Άργος, 23 Νοεμβρίου 2011
                              Αγαπητοί γονείς
1.-Πρόσκληση σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση
Σας καλούμε στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την 7η Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης:
α) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός Δ.Σ. για το έτος 2010 - 2011.
β) Ενημέρωση για τις εξελίξεις στην επίλυση του κτιριακού προβλήματος του Σχολείου.
γ) Διάφορα θέματα ενημέρωσης των μελών (εφαρμογή προγράμματος ανακύκλωσης, επιδιωκόμενες βελτιώσεις στον προαύλιο χώρο του σχολείου κ.λ.π.)
Παρακαλούνται όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους να παρευρεθούν.-
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 14η Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18:00 μ.μ. στον ίδιο τόπο.

2.-Εισφορές τρέχουσας σχολικής χρονιάς
Ο Σύλλογος μας εκτός των παρεμβάσεών του για την επίλυση προβλημάτων σχετιζομένων με τη λειτουργία του Σχολείου διοργανώνει ή συμμετέχει ενεργώς σε διάφορες εκδηλώσεις των παιδιών μας (όπως χριστουγεννιάτικες - αποκριάτικες  εκδηλώσεις, εκδήλωση αποφοίτησης κ.λ.π.) και παραλλήλως καλύπτει δαπάνες προμήθειας συμπληρωματικού εκπαιδευτικού υλικού προς χρήση των μαθητών. Οι σχετικές δαπάνες καλύπτονται αποκλειστικά από τις ετήσιες συνδρομές των γονέων, χωρίς τη στήριξη των οποίων δε θα ήταν δυνατή η λειτουργία του Συλλόγου μας.
Κατά την εφετινή σχολική χρονιά το Δ.Σ. του Συλλόγου με αίσθημα ευθύνης και επίγνωσης της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης καθόρισε το ποσό της ετήσιας εισφοράς στο κατώτερο δυνατό ύψος, δηλαδή στο ποσό των 15 € για οικογένειες με ένα μαθητή και στο συνολικό ποσό των 20 € εάν φοιτούν στο σχολείο δύο ή και περισσότεροι μαθητές της ίδιας οικογένειας.
Παρακαλούμε ν’ ανταποκριθείτε άμεσα στην καταβολή των εισφορών σας χρησιμοποιώντας τον φάκελο που σας παραδίδουμε και σημειώνοντας επ’ αυτού το συνολικό ποσό και τους μαθητές – τμήματα που αφορά αυτό.

3.-Συμμετοχή στο υλοποιούμενο πρόγραμμα ανακύκλωσης
Στο χώρο του σχολείου υλοποιείται ήδη, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου, πρόγραμμα ανακύκλωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών και των οικογενειών τους. Η λειτουργία του προγράμματος γίνεται δοκιμαστικά, μέχρι την 23-12-2011, με προοπτική, όμως, επέκτασής του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.
Προς τούτο γίνεται συλλογή στους ειδικούς κάδους στο προαύλιο του  Σχολείου ανακυκλώσιμων υλών (κυρίως χαρτί και πλαστικό) που παράγονται κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Σχολείου χωρίς όμως ν’ αποκλείεται, για όσους από εμάς το επιθυμούν, η συλλογή στους ίδιους κάδους και προερχομένων από τις οικίες μας ανακυκλώσιμων υλών (λ.χ. χαρτιού).
Θεωρούμε ότι η συμμετοχή μας στο εν λόγω πρόγραμμα ανακύκλωσης θα συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση και εμπέδωση της αναγκαίας οικολογικής συνείδησης των παιδιών μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
        Ο Πρόεδρος                         Η Γραμματέας                             Η ταμίας




      Ιωάννης Μακρής              Ειρήνη Λιακοπούλου         Γεωργία Παπαγεωργοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου