Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Φωτογράφηση μαθητών για το 2015



Αγαπητοί γονείς
                                                                   Άργος, 3 Ιουνίου 2015
 Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που βιώνουμε, ανέθεσε εφέτος την καθιερωμένη ετήσια φωτογράφηση των μαθητών του Σχολείου μας σε φωτογράφο της πόλης μας εξασφαλίζοντας ειδικές τιμές και διασφαλίζοντας την προαιρετική αγορά των φωτογραφιών εκ μέρους των γονέων.

Ειδικά για τους μαθητές της πρώτης (Α’) και της έκτης (ΣΤ’) τάξης οι φωτογραφίες περιλαμβάνονται σε ένα ατομικό καλαίσθητο Δίπτυχο με τιμή (4) ευρώ για κάθε μαθητή.
Για τους μαθητές των υπολοίπων τάξεων, δηλαδή από τη Δευτέρα (Β’) έως και την Πέμπτη (Ε’), μια ομαδική σε ψηφιακώς επεξεργασμένη φωτογραφία μεγάλου μεγέθους με τιμή 1,5 ευρώ για κάθε μαθητή.

Όσοι επιθυμείτε την απόκτηση των ανωτέρω φωτογραφιών που θα παραλάβετε μαζί με το παρόν ενημερωτικό σημείωμα παρακαλούμε να αποστείλλετε στο σχολείο το αντίστοιχο το ποσό των 4 ή 1,5 €, ανάλογα με την τάξη του κάθε μαθητή, μέχρι την 10/06/15_ το αργότερο
Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρόεδρο Μαρίνα Δεσίλλα στο τηλ  6981 922078.

Η φωτογράφηση ατομική και ομαδική των μαθητών/τριών θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουνίου προς ενημέρωση σας έτσι ώστε τα παιδιά να είναι ντυμένα με ανάλογη ενδυμασία.

Σας γνωρίζουμε, τέλος, ότι σχετική πληροφόρηση ως προς το θέμα αυτό, όπως και για κάθε άλλο θέμα που αφορά τις δραστηριότητες μας, μπορείτε να αναζητείτε και μέσω internet, στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας πληκτρολογώντας:  http://syllogos-1dhm-argous.blogspot.com

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                                  Ο Αντιπρόεδρος               Η Γραμματέας

Δεσίλλα Μαρίνα                           Δελής Νικόλαος                  Παπαγ/πούλου Πεζαρου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου